مس رفسنجان قهرمان نخستین دوره مسابقات فوتبال 7 نفره ایمیدرو

نخستین دوره مسابقات فوتبال 7 نفره ایمیدرو و شرکت‌های تابعه با حضور شرکت 12 تیم به مناسبت گرامیداشت شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه، در ورزشگاه دانشگاه باهنر کرمان برگزار شد و با قهرمانی تیم مس رفسنجان به پایان رسید.
مس رفسنجان قهرمان نخستین دوره مسابقات فوتبال 7 نفره ایمیدرو

در این مسابقات که با قضاوت داوران لیگ برتر فوتبال کشور از سطح کیفی بالایی برخوردار بود؛ تیم‌های فولاد مبارکه سپاهان، فولاد خراسان و منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس به ترتیب مقام‌های دوم تا چهارم را کسب کردند.

اویس رضایی از تیم مجتمع مس رفسنجان به عنوان برترین بازیکن جام و احمدرضا خالویی مدیر تیم فولاد مبارکه اصفهان به عنوان مرد اخلاق این دوره از رقابت‌ها از سوی کمیته فنی مسابقات انتخاب شدند.

دیگران چه می خوانند:

حمایت های ایمیدرو
حیدر ضیغمی رییس کارگروه ورزش ایمیدرو دراین باره گفت: این مسابقات که به دلیل جنگ تحمیلی 12 روزه در شهر تبریز نیمه تمام مانده بود با حمایت ویژه مهندس آقاجانلو رئیس هیات عامل ایمیدرو و تلاش همکاران این مدیریت و نیز میزبانی شایسته مجتمع مس رفسنجان، در شهر کرمان ادامه پیدا کرد.
ضیغمی افزود: این دوره در مجموع پس از انجام 34 مسابقه با میانگین 3 گل در هر بازی، به اتمام رسید.

مس رفسنجان قهرمان نخستین دوره مسابقات فوتبال 7 نفره ایمیدرو

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟